Leikkivinkki: Lumilakanan alla kuuluu kikatusta

Toimiessani metsäkerho-ohjaajana vietimme jännittäviä hetkiä hangessa kerholaisten kanssa silloin, kun olimme ottaneet valkoisen lakanan kevättalvella mukaan metsään.

Metsässä on ihana ihan vain kuunnella.

Keväällä se hetki on kutkuttava, kun huomaa että lintujen laulu kovenee ja kokoajan lauluun liittyy lisää ja lisää lintuja!

Ja hauskimmat hetket olivat tietysti ne, kun istuimme polulla lakanan alla ja satunnainen koiranulkoiluttaja puhisi hangessa ohitsemme.

Keväänmerkkejä voi siis myös kuunnella!

Jos haluatte lapsiryhmänne tai lapsenne kanssa tarkkailla tänä vuonna kevään etenemistä värittäen, osallistu kyselyyn ja kerro toiveesi hahmoista, joita piirretään kevätseurantavärityskuvaan!

Mukaan väritysseikkailuun valitaan useita eläinhahmoja sekä keväänmerkkejä, kuten peipposen laulu, leskenlehdet, sammakot ja puiden silmut. Kun näet nämä luonnossa ensikertaa, voit värittää ne kuvaan ja pääskysten saapuessa onkin kuva väritetty!

Tarinatädin värityskuvat toteutetaan perinteisesti ryhmätyönä,
ja nyt sinulla on mahdollisuus osallistua värityskuvan luomiseen!

Minkä hahmon (eläin, lintu, hyönteinen) haluaisit minun piirtävän kevätseurantavärityskuvaan?
Mitä haluaisit hahmosi tekevän kuvassa?
Voit myös valita suosikkisi Tarinatädin värityskuvien vakihahmoista!

Valitsen vastauksista kuvaan inspiroivimmat ja yhteensopivat hahmot ja julkaisen kuvan maaliskuun lopussa Holvi-kaupassani. Kaikki kyselyyn vastanneet, joiden hahmoidea tulee valituksi mukaan kuvaan (ja jotka jättävät minulle sähköpostiosoitteensa) saavat kuvan sähköpostilla pdf-tiedostona tulostettavaksi ja väritettäväksi.

Kyselyyn voi vastata 15.3.2018 klo 23:45 asti.

HUOM! En piirrä kaupallisia hahmoja, kuten muumeja, pokemoneja tms. vaan vain oman mielikuvitukseni tuotteita!
Vain kyselyn kautta tulleet ideat otetaan huomioon.

:: Valmis kuva julkaistaan maaliskuun lopussa! ::