Lasten ideoista kirjaksi

Seikkailu, jonka olen päässyt kokemaan läheisten lasteni kanssa, alkoi eräänä päivänä, jona pyysin saada kuulla lapsilta ideoita siitä, millaiset eläimet olisivat voineet sekoittua keskenään. Lapsethan innostuivat!

Alunperin tarkoituksenani oli julkaista ihan vain tavallinen värityskirja, joka olisi täynnä kivoja kiehtovia värityskuvia, mutta kun pyysin lapsia kertomaan, mitkä eläinlajit voisivat olla sekoittuneet ja mitä nuo uudenlaiset erikoiset eläimet voisivat kuvissa puuhata alkoi mielessäni muodostua tarina. Eräs lapsi toivoi rotan ja jäniksen yhdistelmää; toinen mietti, miltä ankka ja kärpänen näyttäisivätkään yhdessä! Kuvaideoita tuli runsaasti, sillä myös eräs kokonainen espoolainen tokaluokka piirsi minulle omia ehdotuksiaan!

Kun aloin koota kuvia yhteen, tarina alkoi elää, piirsin lisää kuvia ja kirjoitin lisää tarinaa ja lopulta yhdistin tarinaan myös yksityiskohtia viliseviä värityskuvia, joita olin jo piirtänyt lapsiryhmille.

Näin tulin luoneeksi värityskirjan, jonka tarinaan lapset saavat itse osallistua värittämällä ja jonka tarina etenee mielikuvituksellisesti yksinäisyydestä ystävien löytämiseen.

Viisikymmensivuisessa kirjassa on yhteensä
23 sivua kiehtovia värityskuvia ja noin 900 sanan pituinen tarina.
Kirja julkaistaan osana Tarinatädin joukkorahoituskampanjaa!

Kampanjan kautta voit myös saada oman tilaustyövärityskuvasi tai
värityskuvan sekä kirjan!

Joukkorahoituskampanjan tuotoilla mahdollistetaan Tarinatädin värityskuvatapaamisia ensi lukuvuonna kouluihin ja päiväkoteihin ympäri Suomea, mikäli minimitavoite saadaan täyteen. Ilmoita oma lapsiryhmäsi arvontaan ja jaa sanaa kampanjasta!

Kampanja-aikaa on enää jäljellä 7.7.2017 asti