Kevätseurantavärityskuvan luonnostelua

Kesä alkaa virallisesti Tarinatädin mielestä silloin, kun pääskyt palavat sirahtelemaan taivaalle.
Tänä vuonna värityskuvaan pääsi kyselyn vastausten toiveiden perusteella haarapääsky ja vieläpä jättisuurena! Sen pään kauniin punaiset ja siniset sävyt väritettyään voi olla varma, että kesä on täällä!

Värityskuvan piirtämisen vaiheet:

  1. Kurkkasin uteliaana millaisia vastauksia olitte antaneet kyselyyn ja ihastuin siitä, että sainpas kuin sainkin suurimman osan mahtumaan mukaan! Kiitoksia vastauksistanne!
  2. Ensin kirjoitin kaikki ideat listaksi ja mietiskelin miten yhdistää hahmot yhdeksi kuvaksi. Millaisessa maisemassa kevättä tänä vuonna odotettaisiinkaan…
  3. Luonnostelin listan ja mielessäni vilistävien ideoiden pohjalta ensimmäisen luonnoksen.
  4. Seuraavaksi (koska pidin luonnoksesta paljon) otin esiin valopöydän ja piirtelin luonnoksen päälle lyijykynällä uuden version kuvasta.
  5. Tussasin sitten kuvaan lyijykynäjäljen päälle vielä uuden version kuvasta.
  6. Skannasin kuvan.
  7. Lopuksi viimeistelin värityskuvan yksityiskohtia vielä tietokoneella ja hups, huomasin, että olin kiirehtinyt valkovuokkojen kanssa, joten piirsin ne uudestaan toiselle paperille ja skannasin vielä sen erikseen kuvaan mukaan.

Seuraavaksi sitten mietiskelenkin, mitä kaikkia vinkkejä kuvaan voisikaan vielä liittää mukaan ja paketoin sen valmiiksi kevättä varten.

Ensiviikolla kaikki onkin sitten valmista!

Jos haluat tiedon kevätseurantavärityskuvan julkistamisesta sähköpostiisi – Tilaa Tarinatädin uutiskirje!