Joulu puumajassa – 1. Luukku

Kirjoittanut ja kuvittanut Elina Puohiniemi

 Arri ja Iiris ovat tänä vuonna muuttaneet ensimmäiseen yhteiseen kotiinsa. Maalipinta linnunpöntössä kiiltää jouluvalojen loisteessa uutuuttaan ja sisällä pöntössä hehkuu lämmin tunnelmavalaistus.

Arri tarvitsi Iiriksen apua jouluvalojen asentamisessa ja pian onkin pönttö komeana! Mitähän linnut seuraavaksi puuhaavat? Kotona heitä odottaa lämmin takkatuli ja ihana kulhollinen pähkinöitä ja auringonkukansiemeniä.

Iiriksen mielestä on ihana käpertyä sohvannurkkaan peiton alle ja lukea ääneen Arrille heidän lempikirjaansa. Ääneen luettu tarina on aina kultaisempi.

Lintujen kodissa on ihanan jouluisa tunnelma ja ne ovat päättäneet tänä vuonna kutsua luokseen kuusi hyvää ystäväänsä (löydätkö kaikki kuvasta?), onneksi ne ovat kaikki niin pikkuisia, että juhlapöydässä riittää tilaa jokaiselle.

Kerro linnuista oma tarinasi!

Tarinatädin tarinaversiot ovat yksi lukuisista tarinoista, joita tästä luukusta voi aueta. Olisi hauska lukea monia erilaisia tarinoita – Jaa omasi kommenteissa alapuolella!

Aloita kalenterin värittäminen toiveella!

Kirjoita oma toiveesi tai toivotuksesi joulukuun tunnelmasta liehuvaan lippuun! Lue se aina ensimmäisenä ennen kuin aloitat värittämisen ja katso, kuinka haluamaasi tunnelmaa alkaa tulla päiviisi yhä enemmän!

Tilaa jouluinen uutiskirje

Saat Joulumuorin joulukoulu -joulukalenterin tarinat suoraan sähköpostiisi päivittäin!

Luukut aukeavat myös Facebookissa joka päivä.

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Vastaa kyselyyn ja vaikuta!

Kerro kokemuksistasi joulukalenterin parissa ja voit voittaa Tarinatädin etävärityskuvatapaamisen lapsiryhmällesi. Voit myös esittää toiveitasi seuraavaan väritettävään joulukalenteriin…

lue lisää
Joulu puumajassa – 24. Luukku

Joulu puumajassa – 24. Luukku

On tullut aika päättää jouluseikkailutarinat suureen juhlaan! Kisu toivottaa kuusenlatvasta kaikkea sitä, mitä sinä olet toivonut ja toivottanut tapahtuvaksi tänä jouluna.
Jouluaattona, kun kuusi on koristeltu viimeistä oksankärkeä myöten ja kaikki metsän otukset…

lue lisää
Ison talon joulu – 24. Luukku

Ison talon joulu – 24. Luukku

On jouluaattoilta! Ystävykset ovat kokoontuneet juhlimaan joulua yhdessä. Tupa on täynnä! Joulurauha laskeutui, kun päivällä käytiin joulusaunassa. Possu …

lue lisää

Joulu puumajassa-blogitekstit on julkaistu aiemmin vuonna 2019
Ison talon joulu-blogitekstit ovat vuodelta 2018
Joulu järven rannalla -blogitekstit ovat vuodelta 2016

ja Joulu lumotussa metsässä -blogitekstit vuodelta 2017.

Väritettävät joulukalenterit

- Väritettävät joulukalenterit nyt myynnissä -