Halloweenvärityskuva on valmistunut!

KIRJOITTANUT JA KUVITTANUT ELINA PUOHINIEMI

Naamiaisaiheinen värityskuva on nyt julkaistu ja lähetetty kaikille uutiskirjetilaajille!

Tilaamalla uutiskirjeen pääset mukaan värittämään
jännittävää värityskuvaa.

Kuvaa voi värittää ihan vain värittämisen ilosta tai sen voi antaa Tarinatädin hengessä inspiroida tarinankerrontaa.

Värityskuvan mukana saat monisteen, jossa on vinkkejä tarinankerrontaan ja tällä kertaa kuvaa voi lähestyä ainakin kolmen eri teeman kautta: perinteisesti naamiaisjuhlateeman innoittamia tarinoita kertoen tai unohtamalla naamiaiset ja kirjoittamalla jännittävän rosvoseikkailun! Kolmantena teemana värityskuvaan nousi arka aihe: yksinäisyys. Mitä käy jos kukaan ei tulekaan mukaan juhliin? Värityskuvan avulla voit ottaa puheeksi myös tämän aiheen lasten kanssa yhdessä kuvaa värittäessänne.

Värityskuva on luotu yhteistyössä Tarinatädin uutiskirjetilaajien sekä some-seuraajien kanssa. Kuvan tekemiseen liittyvä tarina toi esiin tämän kolmannen aiheen. Lähetin kyselyn, johon sai kertoa toiveensa kuvaan tulevista hahmoista, mutta sain vain yhden vastauksen. Näinkin voi käydä!

Kiitoksia valtavan paljon kyselyyn vastanneelle!

Innostuin, kun huomasin vastausten vähyyden, koska minua koskettavat suuresti tarinat, joissa juhliin ei tulekaan vieraita ja juhlakalu jää yksin.

Yksi ihmisten perustavanlaatuisista peloista on hylätyksi tulemisen pelko ja mikäli teidän lähipiirissänne on yksinäisiä lapsia, voi nyt tämän värityskuvan avulla mahdollisesti kuulla lapsen tarinan yksinäisyydestä.

Ole läsnä ja anna lapsen kertoa oma tarinansa siitä, miten hai kohtaa oman yksinäisyytensä.

Mutta… Koska kuitenkin tavallisesti tarinatädin värityskuvat kuhisevat hahmoja ja yksityiskohtia, on Halloween-värityskuvaan mahdollista lisätä hahmoja askartelemalla.

Lisähahmot on piirretty erilliselle paperille, josta voi värittää ja leikata irti haluamansa hahmot ja siten kertoa uudenlaisen tarinan tai muuttaa tarinankulkua ja loppuratkaisua tarinan edetessä.

Iloisia tarinatuokioita
ja jänniä värittelyjä!

Halloweenvärityskuva on tarjolla kaikille Tarinatädin uutiskirjeen tilaajille lokakuun ajan.

Tarinatäti Elina Puohiniemi

Tarinatäti Elina Puohiniemi

Taiteilija ja elämäntaidonvalmentaja

Piirtää tarinankerrontaa ja yhteisöllisyyttä inspiroivia värityskuvia.

Tilaa uutiskirje ja seuraa Facebookissa

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.