Kevätnäytelmän alkusoitto on jo käynnissä!

KIRJOITTANUT JA KUVITTANUT ELINA PUOHINIEMI

Kevät ei vielä ole ihan virallisesti alkanut, mutta lumikellot ovat pukanneet jo pintaan puutarhassa, joutsenen laulua jo kuulunut ja lämpimissä paikoissa silmut ovat puhjenneet pensaissa lähes auki!

Takatalvi ja lumentulo eivät ole vielä poissuljettuja, ehkä vielä näemme luntakin täällä etelässä, mutta se ei silti estä tarinoimasta keväästä etukäteen. Kevät on niin inspiroivaa ja innostavaa aikaa!

Värityskuvan piirtäminen ja julkaiseminen viime viikolla saivat minut aivan ihanille kevätkierroksille, ja oivalsin samalla, miten olennaista onkaan saada huomio vedettyä kaikkeen kauniiseen, mitä ympärillä tapahtuu, kun uutiset täyttyvät toinen toistaan hurjemmilla ja jopa pelkoa herättävillä uutisilla tällä hetkellä. Ulkona kulkiessa silmät etsivät jo leskenlehtiä ja mieli karkaa muistelemaan, miten vauhdilla kevät saattaakaan tulla heti kun ilma vähän lämpenee.

Millaisia kevättarinoita sinä voisit muistella viime vuosilta?

Täytän mieleni mieluiten väreillä ja ihanilla ajatuksilla ja luonnon pian alkava upea näytelmä saa minut täyttymään iloisesta odotuksesta! Ihanaa päästä värittelemään havainto kerrallaan kuvaan kevään tapahtumia!

Mitkä keväänmerkit sinä huomaat ensimmäisenä?

Oletko jo nähnyt joitain merkkejä alkavasta keväästä luonnossa?

Lataa kevätseurantavärityskuva ja etsi onko havaitsemasi keväämerkki löydettävissä siitäkin! (Keväänmerkkejä on luonnossa lukuisia, niistä useita kymmeniä on poimittu myös kevätseurantavärityskuviin.)

Tarinatädin väritettävät Joulukalenterit

Viisi erilaista väritettävää joulukalenteria!

Tarinatäti Elina Puohiniemi

Tarinatäti Elina Puohiniemi

Taiteilija ja elämäntaidonvalmentaja

Piirtää tarinankerrontaa ja yhteisöllisyyttä inspiroivia värityskuvia.

Tilaa uutiskirje ja seuraa Facebookissa

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *