Näin timantinryöstöseikkailu voisi alkaa…

KIRJOITTANUT JA KUVITTANUT ELINA PUOHINIEMI

Edellisessä tarinassa mentiin naamiaisiin, mutta entä jo olisikin tosi kyseessä, eikä tässä tarinassa olisikaan naamiaisasuja tai jääveistoksia…

Eräänä täysikuisena iltana ninjahai partioi tavanomaista kierrostaan linnan pihamaalla vartioidessaan linnaa, kun linnanomistajan ulos tuulettumaan tuoman jättiläistimantin loiste sai sen lumoutumaan.

Hai tuijotti tuijottamistaan timanttia ja vajosi mietteisiinsä: Se näki timantissa kuvajaisensa ja alkoi haaveilemaan tulevaisuudestaan, joka tuntui kirkastuvan timantinteräviä kulmia katsoessa.

Hai ei kuullut, kun puun takaa kuului vaimea raksahdus, eikä se kuullut lepakon ultraäänivaroitusta. Lepakko kiljui kurkku suorana sen vieressä vaaraa, vaaraa!

Mutta hain ollessa syventynyt mietteisiinsä, lepakko otti jalat alleen ja leyhäytti siipiään kerran ja sitten toisen kerran ja katosi pian pimeyteen, lentäen kohti linnaa ja tehden hälytyksen – Toivottavasti ajoissa…

Sillä puun takana väijyi timanttia maan ovelin rosvo: Lisko…

Se oli juuri karannut omille teilleen eläintarhan matelijatalosta ja suunnannut kulkunsa kohti linnaa, jossa tiesi jättiläistimanttia säilytettävän.

Eikä lisko ollut uskoa onneaan, kun timantti olikin kuin tarjottimella sille linnan etupihalla. Nyt sen pitäisi vain ehtiä toteuttamaan suunnitelmansa ennen kuin kukaan huomaisi.

Miten se onnistuisi hämäämään haita, joka nökötti ihan timantin vieressä?

Mitä luulet, onnistuuko Lisko saamaan haluamansa vai ehditäänkö linnasta paikalle pikaisesti?

Inspiroidu värityskuvasta ja kerro timantinryöstötarina…

Lisää kysymyksiä ja inspiraatiota saat lokakuun ajan tarjolla olevan Halloween värityskuvan mukana tilaamalla Tarinatädin uutiskirjeen.

Tarinatäti Elina Puohiniemi

Tarinatäti Elina Puohiniemi

Taiteilija ja elämäntaidonvalmentaja

Piirtää tarinankerrontaa ja yhteisöllisyyttä inspiroivia värityskuvia.

Tilaa uutiskirje ja seuraa Facebookissa

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.