Nyt saatavilla: Väritettävät joulukalenterit

KIRJOITTANUT JA KUVITTANUT ELINA PUOHINIEMI

Viisi erilaista vaihtoehtoa!

Nyt esittelyssä:

Joulumuorin joulukoulu

Tarinatädin Joulukalenteri 2020 - Joulumuorin joulukoulu

Osallistu Joulumuorin joulukoulun piparinpaistopäivään, lämmittele takkatulen ääressä majavien suloisessa pesässä ja auta Joulupukkia lastaamaan reki valmiiksi matkaan!

Voit tarinoida vaikka kaikki tarinat tästä joulukalenterista joulukoulun tunnelmissa tai katsoa, minne mielikuvituksesi johtaa sinut päivä kerrallaan.

Uusimmassa Tarinatädin väritettävässä joulukalenterissa seikkaillaan niemenkärjessä. Kuva kuhisee jouluisia tapahtumia aina joulukuusen noutamisesta sen koristeluun – Unohtamatta joulutähtiä ja hyasinttejäkään. Ovatko ne joulukoulun tehtäviä, vai koristellaanko koulua joulujuhlaa varten?

Sinä saat päättää oman tarinasi juonesta, Tarinatäti tarjoaa ideoita, inspiraatiota ja tarinansiemeniä joulukalenterin mukana!

Tarinatädin väritettävät Joulukalenterit

Voit yhdistää…

Joulumuorin joulukoulu ja Joulu järven rannalla-joulukalenterit, jos haluat enemmän väritettävää tai tarjoat värityskuvatarinajoulun sisaruksille tai olet edellisenä jouluna värittänyt näistä toisen ja haluat jatkaa tarinointia seuraavan joulukalenterin parissa. 

Värittämällä pienen osan joulukalenterista päivässä lapsesi kanssa joulunviettoon rauhoittuminen onnistuu luontevasti kaiken kiireenkin keskellä ja lapsesi saa huomiota, jota saattaa kaivata jännittäessään joulua kiihkeästi.

Tarinatädin joulukalenteria väritetään yksi hahmo kerrallaan jouluun asti.

Tulosta värityskuva itsellesi A4 tai A3 -koossa.

Mukana tulevien ohjeiden avulla vanhemman tai opettajan on helppo yhdessä lasten kanssa ihmetellä, mitä kuvan tarinassa kunakin päivänä tapahtuu.

Tarinatäti Elina Puohiniemi

Tarinatäti Elina Puohiniemi

Taiteilija ja elämäntaidonvalmentaja

Piirtää tarinankerrontaa ja yhteisöllisyyttä inspiroivia värityskuvia.

Tilaa uutiskirje ja seuraa Facebookissa

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.