Joulu puumajassa

Väritettävä joulukalenteri

Kirjoittanut ja kuvittanut Elina Puohiniemi

Tarinatädin Joulukalenteri 2019 - Joulu puumajassa

Tarinatädin vuoden 2019 joulukalenterissa poimitaan joulutarinoita puusta!

Kiivetään värittäen tonttutytön perässä puuhun, jossa linnut ahertavat koristellessaan omaa pönttöään ja kaksi pikkuista taloa nököttää paikoillaan odotellen millaisia tarinoita niiden asukkaista vielä kerrotaankaan tänä jouluna.

Kuvasta löytyy kaiken puumajassa tapahtuvan kuhinan lisäksi niin hiljaisia askelia lumessa, rauhaisasti leijailevia lumihiutaleita kuin kuuman kaakaon tuoksua ja lumiukon rakentamistakin revontulten valaistessa yötaivasta. 

Tarinatädin väritettävät Joulukalenterit

Voit yhdistää…

Joulu puumajassa ja Ison talon joulu -joulukalenterit, jos haluat enemmän väritettävää tai tarjoat värityskuvatarinajoulun sisaruksille tai olet edellisenä jouluna värittänyt näistä toisen ja haluat jatkaa tarinointia seuraavan joulukalenterin parissa. 

Värittämällä pienen osan joulukalenterista päivässä lapsesi kanssa joulunviettoon rauhoittuminen onnistuu luontevasti kaiken kiireenkin keskellä ja lapsesi saa huomiota, jota saattaa kaivata jännittäessään joulua kiihkeästi.

Tarinatädin joulukalenteria väritetään yksi hahmo kerrallaan jouluun asti.

Tulosta värityskuva itsellesi A4 tai A3 -koossa.

Mukana tulevien ohjeiden avulla vanhemman tai opettajan on helppo yhdessä lasten kanssa ihmetellä, mitä kuvan tarinassa kunakin päivänä tapahtuu.

Kysy kommenteissa,

jos haluat tietää jotain lisää tästä joulukalenterista!

 

 

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Joulumuorin joulukoulu

Joulumuorin joulukoulu

Osallistu Joulumuorin joulukoulun piparinpaistopäivään, lämmittele takkatulen ääressä majavien suloisessa pesässä ja auta Joulupukkia lastaamaan reki valmiiksi matkaan…

lue lisää
Joulu järven rannalla

Joulu järven rannalla

Aivan ensimmäisessä Tarinatädin joulukalenterissa tontut pulahtavat avantoon suoraan saunasta, kokoavat lumilyhtyä ja tekevät lumienkeleitä.

lue lisää
Joulu lumotussa metsässä

Joulu lumotussa metsässä

Millaista olisikaan, jos joulua vietettäisiin suurien puiden latvoissa keijujen ja lohikäärmeiden kanssa? Tässä joulukalenterissa jouluseikkailu alkaa piparintuoksuisesti revontulien loisteessa.

lue lisää
Ison talon joulu

Ison talon joulu

Tämä joulukalenteri kuhisee ison talon eläväistä joulutunnelmaa. Jokaisessa ikkunassa avautuu erilainen jouluisa tarina kerrottavaksi. Piirrä ikkunoihin lisää jouluvaloja, kauralyhteelle lintuja ja koristele piparkakkutalo!

lue lisää

Joulu puumajassa-blogitekstit on julkaistu aiemmin vuonna 2019
Ison talon joulu-blogitekstit ovat vuodelta 2018
Joulu järven rannalla -blogitekstit ovat vuodelta 2016

ja Joulu lumotussa metsässä -blogitekstit vuodelta 2017.

Väritettävät joulukalenterit

- Väritettävät joulukalenterit nyt myynnissä -