Värityskuvien A, B, C

KIRJOITTANUT JA KUVITTANUT ELINA PUOHINIEMI

Syksy2020-Tarinatädin värityskuvat

Tarinatädin vuodenaikavärityskuvat kannustavat niin tarinankerrontaan, luovuudesta riemuitsemiseen kutkuttelemalla mielikuvitusta ja tarjoamalla värikästä puuhaa kuin myös vahvistamalla luontosuhdetta tuomalla vuodenajan ilmiöt havainnoitavaksi.

Tarinankerronnalla on ryhmää yhdistävä vaikutus ja se, kuten värittäminenkin ovat tutkitusti rentouttavaa ajanvietettä.

Vuodenaikavärityskuvassa yhdistyy siis hurjan monta hyvää asiaa!

Ja eikun värittämään!

Mutta mistä niitä värityskuvia saa?

Vuodenaikavärityskuvat julkaistaan aina kyseisen vuodenajan tinkamilla. Tilaa uutiskirje niin pysyt kuulolla ja saat osan vuodenaikavärityskuvista ilmaiseksi. Kun kuva tulee myyntiin käy Tarinatädin Holvi-kauppaan, josta niitä saa. Osta, lataa omalle koneellesi, tulosta ja aloita värittäminen.

Kenelle värityskuvat on tarkoitettu?

Värityskuva on suunniteltu pitäen alakoulun 1. – 3. -luokkalaiset mielessä. Se sopii täydellisesti lapsiryhmille yhdessä väritettäväksi ja tarinoitavaksi. Jos ostat kuvan vanhempana/isovanhempana/tuttavana/sukulaisena oman/tutun lapsen luokalle, voit lähettää PDF-tiedoston opettajalle ja ilahduttaa koko lapsiryhmää luovalla puuhailulla.

Myös pienemmät lapset nauttivat yksityiskohtia vilisevien värityskuvien tutkimisesta värikynien kanssa, eli värityskuville ei sinänsä ole ikärajaa, kunhan ottaa huomioon muutaman seikan (lue juttu pienten lasten kanssa värittämisestä).

Miten saan värityskuvasta ilon irti?

Vuodenaikavärityskuvaa voi tulostaa A4- tai A3-koossa vapaasti yhdelle lapsiryhmälle. Värittäkää yksi kuva muistoksi yhdessä, jokainen vuorollaan tai tulostakaa kullekin lapselle oma kuva tai vaikka useita, jos värikynät vipattavat vauhdikkaasti. Saat värityskuvan mukana monisteen, jossa on vinkkejä ja tarinansiemeniä kuvan kanssa työskentelyyn.

Syksy2020-Tarinatädin värityskuvat

Mahdolliset vikatilanteet Holvissa

Välillä käy niin kummasti, että värityskuvan ostamisen jälkeen kuitissa ollut linkki ehtii vanhentua. Linkki on voimassa vain muutaman päivän, eikä sitä saa klikata kuin pari kertaa ennen kuin se vanhenee. Eli lataa kuva talteen koneellesi jo ensimmäisellä klikkauksella ja mielellään heti saatuasi kuitin sähköpostiisi. Mutta, jos linkki ehti vanhentua, ota minuun yhteyttä, kerro minkä sähköpostiosoitteen ilmoitit oston yhteydessä ja lähetän kuitin sinulle uudestaan mahdollisimman pian.

Tarinatädin väritettävät Joulukalenterit

Viisi erilaista väritettävää joulukalenteria!

Tarinatäti Elina Puohiniemi

Tarinatäti Elina Puohiniemi

Taiteilija ja elämäntaidonvalmentaja

Piirtää tarinankerrontaa ja yhteisöllisyyttä inspiroivia värityskuvia.

Tilaa uutiskirje ja seuraa Facebookissa

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *